Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Aanvraag maatwerkofferte

Als horeca ondernemer met een bezorgauto voor maaltijden,  met een lesauto of met een verguur auto heeft u waarschijnlijk al ondervonden dat het niet gemakkelijk is om een goede en betaalbare bestelautoverzekering te vinden. Veel verzekeraars geven namelijk niet thuis als u een dergelijke bestelauto ter verzekering aangebiedt.

Klik hier voor een gratis offerte voor uw bestelauto

Ook als u uw bestelauto verhuurt, biedt 123Bestelautoverzekering.nl u een passende oplossing.
123Bestelautoverzekering.nl heeft met verzekeraars goede afspraken gemaakt, waardoor het toch mogelijk is om een verzekering tegen een concurrerende premie af te sluiten.

Het verzekeren van bestelauto's met speciaal gebruik is maatwerk.

Daarom is het niet mogelijk om een premieberekening voor de uw verzekering te maken via onze website. Indien u een offerte van ons wenst te ontvangen verzoeken wij u het offerteformulier volledig in te vullen. Binnen 1 werkdag ontvangt u dan een offerte voor uw bestelauto verzekering per e-mail.
Gaat u akkoord met de door ons verzonden offerte voor uw bestelautoverzekering dan verzoeken wij u het meegezonden aanvraagformulier ondertekend aan ons te retourneren. Dit kan zowel per e-mail als fax. Na ontvangst van het formulier en de eerste premiebetaling is uw bestelwagen meteen verzekerd!