Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Autoverzekering bedrijfswagen

  • Scherpe premie in twee stappen
  • Jaarlijkse Polis Check
  • Hoge aanvangskorting

Een autoverzekering voor uw bedrijfswagen sluit u gemakkelijk online af via 123Bestelautoverzekering. Vul uw autogegevens in, bereken uw premie, vergelijk de verschillende aanbieders en sluit de autoverzekering af die het beste bij u en uw bedrijfswagen past. Vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Selecteer een scherpe premie voor de autoverzekering voor uw bedrijfswagen
Bij 123Bestelautoverzekering kunt u de premie van een groot aantal verzekeraars met elkaar vergelijken. U selecteert  gemakkelijk een autoverzekering met de scherpste premie voor uw bedrijfswagen. Vaak is de premie via 123Bestelautoverzekering zelfs lager dan de premie rechtstreeks bij de verzekeraar.

Bereken direct uw premieBel ons: 088-7303636

De autoverzekering voor uw bedrijfswagen afsluiten in vier stappen

U kiest niet voor niets voor het online afsluiten van een autoverzekering voor uw bedrijfswagen. U wilt eenvoudig én snel de goedkoopste verzekering vinden. Wij maken het u gemakkelijk. U vraagt de  verzekering aan in vier eenvoudige stappen:

  • Vul uw autogegevens in
  • Selecteer een scherpe premie
  • Kies voor een aanvullende dekking
  • Vraag de autoverzekering voor uw bedrijfswagen aan

Uit welke aanvullende modules kan ik kiezen?

Wij bieden u aanvullende dekkingen om de autoverzekering voor uw bedrijfswagen op maat samen te stellen. De aanvullende dekkingen die worden aangeboden zijn onder meer de schadeverzekering inzittenden, de eigen vervoer verzekering en pechhulp. Indien u vragen heeft over de inhoud van een aanvullende dekking dan lichten wij u die graag nader toe.

Onze bestelautoverzekering speciaal voor ZZP’ers en ondernemers.

De BestelautoVoordeelpolis is speciaal bedoeld voor de autoverzekering van de bedrijfswagen van een ZZP’er. Die koopt de bestelwagen vaak als werkauto naast zijn personenwagen.

Omdat er dan geen schadevrije jaren beschikbaar zijn is de verzekeringspremie relatief hoog. Bij de Bestelautovoordeelpolis krijgt u, als er geen schadevrije jaren beschikbaar zijn, een extra instapkorting die afhankelijk is van het aantal jaren dat u een rijbewijs heeft tot een maximum van 7 tredes.

De Bestelautovoordeelpolis is een autoverzekering voor uw bedrijfswagen, speciaal ontwikkeld voor de ZZP’er. Daarom gelden er enkele bijzondere voorwaarden als er een andere dan de regelmatige bestuurder (lees de ZZP’er) de auto bestuurt:

Indien een andere bestuurder een schade met de auto veroorzaakt, dan geldt, naast het standaard eigen risico en het in de polisvoorwaarden genoemde eigen risico voor jeugdige bestuurders, een extra eigen risico voor wa- of casco schade van:

- € 150,- per gebeurtenis indien de bestuurder op het moment van de schade 28 jaar of jonger is;

- € 100,- per gebeurtenis indien de bestuurder op het moment van de schade ouder is dan 28 jaar.

Meteen voorlopige dekking

Nadat u de aanvraag van uw autoverzekering voor uw bedrijfswagen heeft afgerond krijgt u per e-mail direct bericht of wij voorlopige dekking verlenen. Dat is het geval als er geen bijzonderheden worden aangetroffen. Het kan zijn dat wij geen voorlopige dekking verlenen omdat er nog onduidelijkheid is over uw aanvraag. De aanvraag wordt over het algemeen binnen één werkdag behandeld. Als u de autoverzekering voor uw bedrijfswagen direct wilt laten ingaan, adviseren wij u telefonisch contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Vaak kunnen we na telefonisch contact alsnog voorlopige dekking verlenen.

Bereken vandaag nog uw premie

Bent u benieuwd wat u maandelijks aan premie bij 123Bestelautoverzekering moet betalen?
Bereken uw premie online en vraag vandaag nog een bedrijfswagenverzekering aan. Voor vragen over het berekenen van uw premie, de aanvullende verzekeringen of overige vragen staan we u tijdens kantooruren graag telefonisch te woord. U bereikt ons door te bellen naar 088-7303636.

Bekijk ook eens

Bedrijfsauto verzekering vergelijken | Bestelautoverzekering afsluiten | Bestelauto verzekeren