Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Bestelauto verzekeren particulier

  • Scherpe premie in twee stappen
  • Jaarlijkse Polis Check
  • Hoge aanvangskorting

Een bestelauto verzekeren als particulier doet u uiteraard via 123Bestelautoverzekering. De bestelauto met voldoende ruimte voor uw hobby of de grote boodschap verzekert u gemakkelijk bij ons. In enkele minuten de keuze uit verschillende verzekeraars voor uw bestelauto. Schades en wijzigingen geeft u eenvoudig online aan ons door. Interesse? Bereken hier een scherpe premie.

Bereken direct uw premieBel ons: 088-7303636

Een bestelauto verzekeren als particulier bij verschillende verzekeraars

De premie voor het verzekeren van uw bestelauto voor particulier gebruik berekent u in twee stappen. Wij presenteren u direct de scherpste premies van verzekeraars als Allianz, ASR, Avero Achmea, Nationale-Nederlanden en Reaal. U vergelijkt de bestelautoverzekering vervolgens eenvoudig op basis van premie en voorwaarden.

Nadat u de juiste verzekering voor uw bestelauto heeft gevonden kunt u een offerte opvragen per e-mail of de verzekering eenvoudig direct afsluiten. Zodra de aanvraag voor de bestelautoverzekering is geaccepteerd ontvangt u de polis en groene kaart nog dezelfde dag per e-mail.

Buiten de verzekeraars die in onze vergelijking zijn opgenomen werken wij samen met aantal verzekeraars die ook bijzondere risico’s als lesauto’s, bezorgauto’s, koeriersauto’s, huurauto’s en taxi’s verzekeren. Hierdoor kunnen we in bijna alle gevallen een verzekeringsoplossing bieden.

Meteen voorlopige dekking

Nadat u de aanvraag voor de verzekering van uw bestelauto heeft afgerond krijgt u per e-mail direct bericht of er voorlopige dekking door de verzekeraar wordt verleend. Dat is veelal het geval als er geen bijzonderheden worden aangetroffen. Indien er geen voorlopige dekking wordt verleend is er vaak nog onduidelijkheid over uw aanvraag. Binnen één dag wordt de aanvraag voor de verzekering van uw particulier bestelauto beoordeeld. Wilt u de bestelauto direct gaan gebruiken dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Premies inclusief 21% assurantiebelasting

Berekent u vandaag nog uw premie? Na het invullen van uw autogegevens, adresgegevens, leeftijd en schadevrije jaren tonen wij u een compleet overzicht van alle verzekeringen. Voor welke premie u ook kiest, de premies zijn inclusief kosten en 21% assurantiebelasting gerekend. Zo weet u precies wat u gaat betalen voor het verzekeren van uw bestelauto als particulier.

Wijzigingen voert u 24/7 door

Het kan voorkomen dat u na het verzekeren van uw bestelauto als particulier wijzigingen door moet voeren. Een andere bestelauto, verhuizing of wijziging van betaalrekening geeft u gemakkelijk en 24/7 aan ons door. Voor vragen bereikt u ons via het online contactformulier of belt u ons via 088-7303636.

Bekijk ook eens

Bestelauto verzekeren zakelijk | Bestelbus verzekeren | Bestelbus verzekeren zakelijk