Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Bestelauto verzekeren zakelijk

  • Scherpe premie in twee stappen
  • Jaarlijkse Polis Check
  • Hoge aanvangskorting

Als u uw bestelauto wilt verzekeren als zakelijk rijder, wilt u natuurlijk gegarandeerd zijn van de laagste premie én een verzekering op maat. Als ondernemer, werkzaam in de bouw, detaillist of (groot)handelelaar wil u een bestelautoverzekering afgestemd op uw wensen. Naast de bestelauto moet de betimmering, laadinrichting of koelinstallatie immers goed verzekerd zijn. Ook uw gereedschappen en handelsgoederen die dag en nacht in uw bus verblijven verdienen de aandacht. Hiervoor bieden wij u de voordelige eigen vervoerverzekering als aanvullende module. 

Bereken direct uw premieBel ons: 088-7303636

Selecteer een scherpe premie als u uw bestelauto gaat verzekeren als zakelijk rijder

Via 123Bestelautoverzekering kunt u de premie van een groot aantal verzekeraars met elkaar vergelijken. Hierdoor selecteert u gemakkelijk de verzekeraar met de scherpste premie voor uw bestelauto. Vaak is de premie via 123Bestelautoverzekering zelfs lager dan de premie rechtstreeks bij de verzekeraar.

Wat voor type bestelauto wilt u verzekeren als zakelijk rijder?

Of u een verzekering af wilt sluiten voor uw bedrijfsauto, voor een grijs kenteken, voor een vrachtwagen of bestelauto. In alle gevallen bieden wij een helder overzicht van verschillende verzekeraars. Bereken uw premie online en kom erachter welke verzekering voor u het meest gunstig is.

Wij houden uw verzekering up to date

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat uw verzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of uw verzekering nog steeds aansluit op uw wensen. En misschien nog belangrijker, of u nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan bieden wij u een persoonlijk premievoorstel.

Wijzigingen voert u online door

Niet langer gebonden zijn aan kantoortijden, dat is het grote voordeel als u uw zakelijke bestelauto bij ons komt verzekeren. Maar ook wijzigingen geeft u door wanneer het u uitkomt. U kunt hierbij denken aan wijziging van:

  • Dekking of betalingswijze
  • De zakelijk verzekerde bestelauto
  • Adresgegevens

Uw verzekering afsluiten start met het invullen van uw autogegevens

Wat is het kenteken van uw auto, hoeveel kilometer rijdt u per jaar en wat is het primair gebruik waarvoor u uw zakelijke bestelauto wilt verzekeren? Vul onder meer deze autogegevens in, kies uw premie en eventueel een aanvullende dekking. In slecht drie stappen weet u welke verzekeraar voor u het meest aantrekkelijk is. Vragen? Wij staan u graag telefonisch te woord via 088-7303636.

Bereken de premie om je zakelijke bestelauto te verzekeren

Gratis online de premie van je zakelijke bestelauto verzekering vergelijken en berekenen!

Kies voor de dekking die bij je past.

Klik op bereken je premie voor een gratis offerte en om je bestelauto verzekering online te vergelijken en af te sluiten.

Bekijk ook eens

Bestelbus verzekeren | Bestelbus verzekeren zakelijk | Bestelbus verzekeren particulier