Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Bestelautoverzekering afsluiten

  • Scherpe premie in twee stappen
  • Jaarlijkse Polis Check
  • Hoge aanvangskorting

Als u een bestelautoverzekering gaat afsluiten, zijn er veel zaken waar u aan moet denken. Wordt de bestelauto privé of zakelijk gebruikt? Kunt u de BTW verrekenen? Wordt de bestelauto ingezet voor koerierswerkzaamheden of maaltijdbezorgen? Zijn er aanvullende dekkingen gewenst. Allemaal vragen die tijdens het afsluiten van een bestelautoverzekering de revu passeren. Omdat wij willen dat u volledig bent geïnformeerd geven wij hieronder een korte toelichting over de “schadevrije jaren” en looptijd van een bestelautoverzekering bij 123Bestelautoverzekering. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet en neem telefonisch contact met ons op.

Bereken direct uw premieBel ons: 088-7303636

Schadevrije jaren meenemen als u een bestelautoverzekering gaat afsluiten

Door schadevrij te rijden bouwt u schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat u schadevrij rijdt, levert een schadevrij jaar op. De schadevrije jaren worden per (bestel)autoverzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een verzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. Na beëindiging van een verzekering zijn de schadevrije jaren drie jaar geldig.

Looptijd van een bestelautoverzekering

Bij het afsluiten van een bestelautoverzekering is de contractduur één jaar. Na het eerste jaar is de verzekering dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand. Bij verkoop van de auto kunt u de verzekering vanzelfsprekend  tussentijds beëindigen na overlegging van het vrijwaringsbewijs.

Een bestelautoverzekering online afsluiten: snel, gemakkelijk en wanneer het u uitkomt

Ook buiten kantoortijden premies berekenen, verschillende aanbieders met elkaar vergelijken en direct een bestelautoverzekering afsluiten? Dat is wat u van ons kunt verwachten. Uiteraard zijn wij gedurende onze openstijden goed telefonisch bereikbaar. Voor het afsluiten van uw bestelautoverzekering vult u eenvoudig uw autogegevens in, kiest u uw premie en aanvullende dekkingen en vraagt de verzekering online aan.

Ook wijzigingen geeft u gemakkelijke online aan ons door

Of u nu een andere bestelauto heeft gekocht, gaat verhuizen of op een andere manier wilt gaan betalen? Wij begrijpen dat het doorgeven van wijzigingen u buiten kantoortijden soms beter uit komt. Daarom kunt u deze wijzigingen digitaal aan ons doorgeven. Eenvoudig, snel en wanneer het u uitkomt.

24/7 bereikbaar via het online contactformulier

Bij ons geeft u de wijzigingen eenvoudig via onze website door. Dat bespaart u tijd én u geeft wijzigingen door wanneer het u uitkomt. Hulp nodig bij het afsluiten van een verzekering? Het doorgeven van een wijziging of het melden van schade? Geef het door via het online contactformulier of bel tijdens kantooruren naar 088-7303636. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee en zoeken samen met u naar de oplossing.

Bekijk ook eens

Bestelauto verzekeren | Autoverzekering bestelwagen | Bestelauto verzekeren particulier