Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Bestelbus verzekeren zakelijk

 • Scherpe premie in twee stappen
 • Jaarlijkse Polis Check
 • Hoge aanvangskorting

Gaat u voor het eerst uw bestelbus verzekeren of rijdt u al enkele jaren zakelijk en wilt u uw premie opnieuw berekenen? In beide gevallen doet het u goed om de goedkoopste verzekeraar te vinden via 123Bestelautoverzekering. Bereken wat u maandelijks kwijt ben door uw autogegevens in te vullen en uw premie en aanvullende modules te kiezen.

Bereken direct uw premieBel ons: 088-7303636

Kies uit de verschillende dekkingen als u uw bestelbus gaat verzekeren als zakelijk rijder

Wist u dat u uw zakelijke bestelbus met verschillende dekkingen kunt verzekeren? U kunt bij ons uw zakelijke bestelbus WA, WA + Beperkt Casco dekking of WA + Casco verzekeren.

WA dekking

De WA dekking is verplicht voor iedere bestelbus. Bij zakelijk gebruik adviseren wij de WA dekking voor een bestelbus vanaf 10 jaar oud en ouder. De WA verzekering vergoedt de schade die u met de bestelbus toebrengt bij de tegenpartij indien u hiervoor aansprakelijk bent. Schade aan uw eigen bestelauto is niet verzekerd.

WA + Beperkt Casco dekking

De meest gekozen dekking voor de bestelbus tussen de 5 en 10 jaar oud. Een andere benaming voor deze dekking is WA + Mini casco of WA-plus. Naast de WA dekking bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen bestelbus door gebeurtenissen zoals brand, blikseminslag en storm- en hagelschade, diefstal en inbraak en ruitbreuk, joyriding en botsing met loslopende dieren en vogels.

WA + Casco dekking

De meest gekozen dekking voor de bestelbus jonger dan 5 jaar oud. U bent, naast de WA dekking ook verzekerd tegen alle van buiten komende onheilen. Dus ook voor schade aan uw bestelbus als u door eigen schuld bij een ongeval betrokken raakt. Slijtage en eigen gebrek zijn hierbij niet inbegrepen.

Maatwerk met aanvullende dekkingen

Een verzekering voor uw bestelbus kunt u met verschillende zakelijke aanvullende modules afsluiten. Wij lichten ze graag verder voor u toe:

 • Schadeverzekering inzittenden (SVI)
  Extra dekking die de gevolgschade voor bestuurder en passagiers dekt tot een bepaald bedrag, meestal €1.000.000,- na een ongeval met het verzekerde voertuig. De dekking geldt voor de chauffeur en de passagiers.
 • Verhaalsrechtsbijstand
  Rechtsbijstand voor het verhalen van schade  wanneer u door toedoen van een ander schade of letsel oploopt door een ongeval met het verzekerde voertuig.
 • Pechhulp
  Hulp bij pech onderweg. Voor een uitgebreide pechhulpverzekering met Europa dekking en vervangend vervoer voor uw zakelijke bestelbus verzekering kunt u contact opnemen met een medewerker van 123Bestelautoverzekering.

Gratis schadeverhaalservice

Bent u niet voor eigen aanrijdingsschade verzekerd (WA+Casco of All-risk) en leidt u schade door andermans schuld? 123Bestelautoverzekering biedt een gratis schadeverhaalservice aan voor het verhaal van de schade. Zo bent u gewaarborgd van een goede behandeling van de schade aan de bestelbus. Wel zo’n veilig idee.

Gratis offerte

Met één druk op de knop kunt u de bestelbusverzekering vergelijken en ontvangt u kosteloos en vrijblijvend per e-mail een offerte. U vindt daar een overzicht van uw gegevens, de gekozen dekking en de gekozen aanvullende dekkingen. Alle vermelde premies voor de bestelbus verzekering zijn inclusief 21% assurantiebelasting.

Bereken direct uw premieKlik op bereken uw premie voor een gratis offerte en om de bestelbusverzekering online te vergelijken en af te sluiten. Voor vragen over een van onze verzekeringen staan we u ook graag telefonisch te woord via 088-7303636.

Bekijk ook eens

Bestelbus verzekeren particulier | Bestelwagen verzekeren | Verzekering bestelauto