Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Goedkope bestelautoverzekering.

Tot 80% korting bij 123Bestelautoverzekering.nl!

Op zoek naar een goede en goedkope bestelautoverzekering? Bij 123Bestelautoverzekering vergelijkt u na invoeren van slechts enkele gegevens de aanbieders met elkaar en sluit een verzekering voor uw bestelauto af die u het beste bij u past.

Wat kunt u verwachten van een goedkope bestelautoverzekering?

U profiteert van vele voordelen zodra u een goedkope bestelautoverzekering bij ons af heeft gesloten. Wij sommen ze graag voor u op:

  • Binnen vijf minuten een voorlopige dekking per e-mail
  • No-claim korting tot 80%
  • Ook jonge bestuurders kunnen een goedkope bestelautoverzekering bij ons afsluiten
  • Geschikt voor particulieren
  • Voordelige eigen vervoerverzekering, samen met de bestelautoverzekering of als aparte dekking. Vraag naar ons speciale kortingsarrangement!
  • Na aanvraag en acceptatie direct de polis van uw goedkope bestelauto verzekering op de e-mail.

Kies een juiste en passende dekking

U kunt kiezen voor de dekking die het best bij u past. Bij de keuze voor een dekking speelt de leeftijd en de dagwaarde van de bestelauto een belangrijke rol, maar ook de mogelijkheden die u zelf hebt om het financieel risico van beschadiging of verlies van de auto te dragen.

Voordeel voor ondernemers

Voor de ondernemer die de auto zakelijk gebruikt, geldt er de mogelijkheid om de btw te verrekenen. Hierdoor daalt de cataloguswaarde van de auto en is de premie van de bestelautoverzekering nog goedkoper.

Maatwerk met aanvullende verzekeringen.

Nadat u uw premie heeft berekend, kunt u ervoor kiezen uw verzekering aan te vullen met modules. Een schadeverzekering voor inzittenden vergoedt alle gevolgschade van een ongeval. Met een eigen vervoerverzekering zijn uw gereedschappen en goederen verzekerd voor diefstal, schade tijdens laden/lossen en aanrijding. De dekking is overdag en ’s nachts van kracht.

Waarom kiezen voor 123Bestelautoverzekering

Steeds meer mensen kiezen voor een van onze verzekeringen. En dat is niet zo vreemd:

  • Jarenlange ervaring op het gebied van alle bedrijfsautoverzekeringen;
  • Wij zijn onafhankelijk. Uw belang staat voorop;
  • Uitstekende telefonische bereikbaarheid. Geen callcenter maar deskundige en gedreven aanspreekpunten;
  • Snelle schadeservice met gratis schadeverhaal.

Ontvang een gratis offerte

Met één druk op de knop vergelijkt u de goedkope bestelautoverzekeringen en ontvangt u kosteloos en vrijblijvend per e-mail een offerte. U vindt daar een overzicht van uw gegevens, de gekozen dekking en de gekozen aanvullende dekkingen. Alle vermelde premies voor de bestelauto verzekering zijn inclusief 21% assurantiebelasting.

Bereken direct uw premie, vergelijk en sluit af

Bereken uw premie voor een gratis offerte, om vervolgens de goedkope bestelautoverzekering online te vergelijken en af te sluiten. Heeft u voorafgaand vragen? In dat geval staan we u graag te woord als u belt naar 088-7303636.

Veelgestelde vragen