Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Verzekering bestelauto

  • Scherpe premie in twee stappen
  • Jaarlijkse Polis Check
  • Hoge aanvangskorting

U wilt een verzekering voor uw bestelauto. Een bestelauto is een auto met een laadruimte die voornamelijk voor het vervoer van goederen is ingericht. Dit is geschikt voor het zakelijk gebruik van een bestelauto door aannemers, glaszetters en winkeliers. Maar een bestelauto kun je ook gebruiken voor het vervoer van personen, bijvoorbeeld een rolstoelgebruiker, of voor vervoer van honden of een visuitrusting.

Veilig en betrouwbaar, dat is wat u kunt verwachten als u een verzekering voor uw bestelauto bij 123Bestelautoverzekering afsluit. U kiest tussen verzekeringen van verschillende verzekeraars. Wijzigingen doorgeven en schade melden doet u eenvoudig online. En met een 24/7 online bereikbare klantenservice weet u zeker dat u altijd op tijd antwoord op uw vragen krijgt.

Bereken direct uw premieBel ons: 088-7303636

Kies de meest gunstige verzekering voor uw bestelauto

Nadat u uw premie online heeft berekend en heeft gekozen voor aanvullende modules, kiest u in een helder overzicht uit verschillende verzekeraars. En aanvragen? Dat heeft u in een paar minuten gedaan. Binnen vijf minuten ontvangt u per e-mail een voorlopige dekking en in veel gevallen dezelfde dag een bevestiging van acceptatie.

Ontvang de polis van uw verzekering voor uw bestelauto per e-mail of post

Gaat uw voorkeur naar online documentatie of via de post? Uw polis en groene kaart worden per e-mail of post verzonden, afhankelijk van de door u gemaakte keuze tijdens het afsluiten van een verzekering voor uw bestelauto.

Ontvang combinatiekorting bij de verzekering van uw bestelauto

Indien u meerdere voertuigen bezit is het verstandig om even telefonisch contact met 123Bestelautoverzekering op te nemen voor een offerte. Vaak kunnen wij in combinatie met uw personenauto, of motorfiets extra combinatiekorting verlenen. De hoogte van deze korting is afhankelijk van uw specifieke situatie. Neem gerust contact op en probeer ons uit. Inmiddels hebben wij al meer dan 10.000 bestelauto bezitters geholpen bij het vinden van een goedkope verzekering voor hun bestelauto.

Kies uit verschillende verzekeringen voor een bestelauto

Of u nu rijdt in een vrachtwagen, personenwagen of met een grijs kenteken, de verzekeringen waar u bij ons uit kiest, zijn geschikt voor verschillende bestelauto’s. Voor vragen over een van onze verzekeringen of het afsluiten ervan, staan we u telefonisch via 088-7303636 te woord. Zowel binnen als buiten kantoortijden bereikt u ons via het online contactformulier.

Bekijk ook eens

Zakelijke autoverzekering | Online bestelauto verzekeren | Bedrijfsauto verzekeren zzp