Binnen 5 minuten geregeld
Het scherpste tarief
Klantbeoordeling van 9,3
witte bestelauto
Home » WA-Casco Bestelautoverzekering

Alles over de WA + volledig casco Bestelauto­verzekering

De WA + volledig casco bestelautoverzekering is in de basis bedoeld voor bestelauto’s jonger dan 5 jaar oud. Maar ook voor bestelauto’s ouder dan 5 jaar oud met een hogere dagwaarde, bijzondere inrichting of voor gefinancierde bestelauto’s is de WA-Casco bestelautoverzekering de juiste keuze.

Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.
In twee minuten geregeld

Binnen 5 minuten geregeld.

Het scherpste tarief.

Meteen dekking.

Al meer dan 110 jaar helder, transparant & eerlijk advies

Voor meer dan 800.000 klanten verzorgen we helder, transparant & eerlijk advies.
8.3
Op basis van 3696 beoordelingen 93% beveelt ons aan.

Je bent op zoek naar een goede WA-Casco bestelautoverzekering voor je nieuwe of jong gebruikte bestelauto. Een bestelautoverzekering waarbij ook de betimmering, belettering en de accessoires op een eenvoudige manier zijn mee te verzekeren. De bestelauto is het visitekaartje voor je bedrijf.

Daarom wil je na schade snel de weg weer op en duurt de reparatie een tijdje? Dan is vervangend vervoer gedurende de reparatieduur voor jou van belang. Kortom: een goede WA-Casco bestelautoverzekering is voor jou als ondernemer in de bouw, (groot)handel of ambachten van groot belang.

Waarom de WA + volledig casco bestelautoverzekering?

De WA +volledig casco bestelautoverzekering is in de basis bedoeld voor bestelauto’s jonger dan 5 jaar oud. Maar ook voor bestelauto’s ouder dan 5 jaar oud met een hogere dagwaarde, bijzondere inrichting of voor gefinancierde bestelauto’s is de WA + volledig casco bestelautoverzekering de juiste keuze. Veel financieringsmaatschappijen stellen namelijk in de financieringsovereenkomst dat de bestelauto verplicht WA + volledig casco moet worden verzekerd.

Word je gefinancierde bestelauto total-loss verklaard als gevolg van een aanrijdingsschade door jou eigen schuld ontstaan, en is er geen WA + volledig casco bestelautoverzekering afgesloten? Dan zul je zowel de financier als de leverancier van de nieuwe bestelauto moeten betalen. Dit kan grote financiële gevolgen voor je onderneming met zich meebrengen.

De dekking van de WA + volledig casco bestelautoverzekering

De WA-Bestelautoverzekering vergoedt de schade die je toebrengt aan derden. De WA + beperkt casco Bestelautoverzekering betaalt ook de schade als gevolg van brand, storm, diefstal, ruitschade en aanrijding met loslopende wild.

De WA + volledig casco bestelautoverzekering is de meest uitgebreide verzekering voor je bestelauto. Alle van buitenkomende onheilen zijn verzekerd. Dit wil zeggen dat ook je eigen aanrijdingsschade, door eigen schuld ontstaan en schade door vandalisme zijn verzekerd. Mechanische schade is nooit verzekerd.

man kijkt op smartphone

Belangrijk om te weten over de WA + volledig casco dekking

  • Als ondernemer hoef je de BPM en BTW niet mee te verzekeren
  • Gunstige nieuwwaarderegeling bij Reaal indien je nieuwe bestelauto binnen één jaar wordt gestolen of na schade total-loss wordt verklaard
  • Schade niet jouw schuld? Geen terugval in b/m korting bij ASR door de unieke no blame, no claim regeling.
  • Bestelauto gefinancierd? Vraag ons om opname van de boekwaarde clausule
  • Heb je een duurdere bestelauto? Let dan goed op het vereiste alarmsysteem

Handig: telefonisch je bestelautoverzekering afsluiten, elke werkdag tussen 8.30 en 17.30 uur.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op