Binnen 5 minuten geregeld
Het scherpste tarief
Klantbeoordeling van 9,3
witte bestelauto
Home » Zakelijk-prive

Combineer zakelijk en privé

Al uw verzekeringen onder één dak!

Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.
In twee minuten geregeld

Binnen 5 minuten geregeld.

Het scherpste tarief.

Meteen dekking.

Al meer dan 110 jaar helder, transparant & eerlijk advies

Voor meer dan 800.000 klanten verzorgen we helder, transparant & eerlijk advies.
8.3
Op basis van 3696 beoordelingen 93% beveelt ons aan.

Alles over zakelijk en privé combineren

Eigenaar van meerdere voertuigen? Neem dan even telefonisch contact met ons op voor een maatwerkofferte. Vaak kunnen wij in combinatie met je personenauto, bestelauto, of motorfiets extra korting verlenen.

De hoogte van deze korting is afhankelijk van je specifieke situatie. Neem gerust contact op en  wij zoeken voor jou de voordeligste oplossing. Inmiddels hebben wij al meer dan 10.000 bestelauto bezitters geholpen bij het vinden van een goedkope verzekering voor de bedrijfsauto.

Hoe werkt het in de praktijk?

Veel vragen gaan over de werking van schadevrije jaren. Vaak wordt er gedacht dat schadevrije jaren die zijn opgebouwd op de personenautoverzekering automatisch te gebruiken zijn voor nieuwe bestelautoverzekering. Dit is niet het geval.

Als de verzekeraar de schadevrije na de aanvraag niet in Roy-Data kan vinden dan ontvang je hierover bericht van ons. Je krijgt de mogelijkheid om binnen 3 weken een royementverklaring aan te leveren waaruit de schadevrije jaren blijken. Zijn er geen schadevrije jaren beschikbaar dan wordt het aantal schadevrije jaren in principe aangepast naar 0 waardoor de premie stijgt.

In veel gevallen blijkt dat schadevrije jaren in gebruik zijn op een lopende verzekering. Door zowel de personenauto en de bestelauto bij ons te verzekeren profiteer je veelal van een mooie korting voor beide voertuigen.

Voordelen van de bestelautoverzekering

  • No-claim korting mogelijk op je bedrijfswagen verzekering tot 80%
  • Ook voor jonge bestuurders
  • Binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw bedrijfswagen verzekering
  • Na aanvraag en acceptatie direct de polis van uw bedrijfswagenverzekering op de e-mail

Klantervaringen

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

Met het overstappen van verzekering invb met andere auto
Albert Ras
zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan
Rafal
Snelle afhandeling ik ben tevreden
Hassan
Had al een afspraak voor een koop van een auto. Verzekering. Alleen assurantie was al dicht. Hier zo geregeld en prijs conform
Raymond
Heel prettig ervaren , heel snel een reactie terug een soort super
Danny
Snel een verzekering kunnen afsluiten gelijk goedgekeurd en goedkoop super
Remco stal
Gewoon goed
Frans
Alles goed en snel geregeld
Wojciech
Mijn ervaring is heel erg goed bij dit bedrijf
Aly
man kijkt op smartphone

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bestelauto online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bestelauto verzekeren.

Handig: telefonisch je bestelautoverzekering afsluiten, elke werkdag tussen 8.30 en 17.30 uur.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op