Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Bedrijfsauto verzekeren ZZP

  • Scherpe premie in twee stappen
  • Jaarlijkse Polis Check
  • Hoge aanvangskorting

Een bedrijfsauto verzekeren als ZZP’er doet u door verschillende verzekeraars te vergelijken via 123Bestelautoverzekering. U heeft een helder overzicht én u weet zeker dat u nooit te veel betaalt voor uw verzekering. Bereken vandaag nog uw premie en ervaar het gemak van het online afsluiten. In een paar minuten ontvangt u een vrijblijvende en passende offerte voor uw bedrijfsauto.

Bereken direct uw premieBel ons: 088-7303636

Zorgeloos onderweg als u een bedrijfsauto gaat verzekeren als ZZP’er

U bent zorgeloos onderweg als u een verzekering voor uw bedrijfsauto via 123Bestelautoverzekering afsluit. U profiteert bij ons namelijk van:

  • Voordelige eigen vervoerverzekering
  • Na het aanvragen ontvangt u binnen twee dagen de polis in huis
  • No-claim korting tot 80% mogelijk
  • Speciaal kortingsarrangement
  • Ook voor jonge bestuurders geschikt

Binnen vijf minuten een voorlopige dekking per e-mail

Het verzekeren van uw bedrijfsauto als ZZP’er gebeurt in een paar minuten. In een paar muisklikken heeft u uw premie berekend, ontvangt u een overzicht van verzekeraars en na het kiezen ontvangt u binnen vijf minuten een voorlopige dekking per e-mail.

Vragen over het verzekeren van uw bedrijfsauto als ZZP’er?

Wilt u meer weten over onze voordelen, het afsluiten van een verzekering of heeft u overige vragen? Kom met ons in contact en bel tijdens kantooruren naar 088-7303636. Zowel binnen als buiten kantooruren neemt u contact met ons op via het online contactformulier.

Meerdere (bestel)auto’s? Bel ons op 088-7303636

Indien u meerdere voertuigen bezit is het verstandig om even telefonisch contact met 123Bestelautoverzekering op te nemen voor een offerte. Vaak kunnen wij in combinatie met uw personenauto, bedrijfsauto, of motorfiets een extra combinatiekorting verlenen. De hoogte van deze korting is afhankelijk van uw specifieke situatie. Neem gerust contact op en probeer ons uit. Inmiddels hebben wij al meer dan 10.000 bedrijfsauto bezitters geholpen bij het vinden van een goedkope bestelautoverzekering.

Bereken de premie om uw bedrijfsauto te verzekeren

Kies voor de dekking die bij je past.

Klik op bereken je premie voor een gratis offerte en om de premies voor je bedrijfsauto online te vergelijken en je bestelauto te verzekeren.

Bekijk ook eens

Verzekering koeriersauto | Bedrijfswagen verzekering berekenen | Autoverzekering bedrijfswagen