Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Bedrijfsautoverzekering

De goedkope bedrijfsautoverzekering van 123Bestelautoverzekering sluit u eenvoudig af op de website. Binnen enkele minuten kunt u de premie van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Ook de polisvoorwaarden van de verzekeringen zet u eenvoudig naast elkaar. U kiest voor de bedrijfsautoverzekering die past bij uw eigen wensen. Een premie berekenen en een offerte ontvangen per e-mail is eenvoudig en snel geregeld.

Kies uit verschillende dekkingen voor uw bedrijfsautoverzekering

Voor welke dekking kiest u? Hier kunt u lezen over de inhoud van de door ons aangeboden dekkingen voor uw bedrijfsautoverzekering. Naast de keuze voor de dekking is het verstandig om naast de premie rekening te houden met het eigen risico en de vrijheid in keuze voor uw eigen schadehersteller. Ondernemers hebben de mogelijkheid om de btw op de aanschaf en het onderhoud van de bedrijfsauto te verrekenen. Doordat de BTW door ondernemers niet wordt meeverzekerd profiteren zij van een lagere premie voor de (beperkt) casco dekking van de bedrijfsautoverzekering.

Ga voor zekerheid, kies voor de schadeverzekering voor inzittenden

Sluit naast onze goedkope bedrijfsautoverzekering ook de schadeverzekering voor inzittenden af.  Materiele en letselschade van passagiers kan veelal worden geclaimd op de WA verzekering van de auto. De bestuurder kan hier geen aanspraak op maken. Juist daarom is de schadeverzekering voor inzittenden voor de bestuurder van belang. De schadeverzekering voor inzittenden keert de werkelijk geleden schade uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Hierbij is de schuldvraag bij een ongeval niet van belang. De verzekeraar van de inzittenden verzekering behandelt de schade en verhaalt de schade indien mogelijk op de veroorzaker.

Profiteer van unieke extra's

Nadat u een goedkope bedrijfsautoverzekering bij ons heeft afgesloten, profiteert u automatisch van de volgende unieke extra's:

  • Na aanvraag direct de polis van uw bedrijfsautoverzekering op de e-mail
  • No-claim korting mogelijk tot 80%
  • Binnen vijf minuten ontvangt u een bevestiging van voorlopige dekking per e-mail
  • Samenwerking met veel verzekeraars waardoor u de premie goed kan vergelijken
  • Eigen vervoerverzekering vanaf € 8,33 per maand samen met de bedrijfsautoverzekering of als aparte dekking.
  • Ook voor jonge bestuurders.

Sluit uw goedkope bedrijfsautoverzekering online af

Nadat u uw verzekering heeft afgesloten, ontvangt u binnen vijf minuten een bericht van voorlopige dekking per e-mail. In veel gevallen ontvangt u diezelfde dag een bevestiging van acceptatie en volgt de polis direct per post of e-mail.

Hoe wijzig in mijn verzekering?

Indien er wijzigingen plaatsvinden in uw goedkope bedrijfsautoverzekering, geeft u deze eenvoudig online aan ons door. Uw verzekering loopt naadloos door en de opvolgende auto is met de gewenste dekking verzekerd. Bereken vandaag nog uw premie en ontvang binnen vijf minuten een passende offerte per e-mail. Vragen? Bel met een van onze medewerkers via 088-7303636.

Veelgestelde vragen