Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Bedrijfswagen verzekeren

Bij 123Bestelautoverzekering kunt u eenvoudig uw bedrijfswagen verzekeren. In enkele minuten kunt u de aanbieders met elkaar vergelijken en zo zien welke maatschappij u het beste past. Ook de polisvoorwaarden zet u eenvoudig naast elkaar. U kunt uw bedrijfswagen verzekeren op de wijze die past bij uw situatie. Eerst een offerte ontvangen per e-mail is zo geregeld.

Kies uit verschillende dekkingen als u een bedrijfswagen gaat verzekeren

U kiest voor de dekking die het best bij u past. Welke dekking wij adviseren voor uw bedrijfswagen vermelden wij hieronder.

  • Voor een bedrijfswagen jonger dan vijf jaar oud adviseren wij een WA/Casco dekking.
  • Voor een bedrijfswagen tussen de vijf en tien jaar oud adviseren wij een WA/Beperkt Casco dekking.
  • En voor een bedrijfswagen ouder dan tien jaar adviseren wij een WA dekking.

Ondernemers die btw-plichtig zijn kunnen hun bedrijfswagen exclusief btw verzekeren. Daardoor is de premie voor de bedrijfswagenverzekering nog lager dan u al van 123Bestelautoverzekering gewend bent.

Verschillende aanvullende verzekeringen

123Bestelautoverzekering biedt een aantal aanvullende dekkingen die u in combinatie met uw bedrijfswagen kunt verzekeren. Voor ondernemers adviseren wij de schadeverzekering voor inzittenden. Deze vergoedt alle gevolgschade van een ongeval, zo ook de inkomensschade.
Een andere belangrijke aanvullende verzekering is de eigen vervoerverzekering. Bij afsluiten van deze aanvullende verzekering is uw eigendom in de bedrijfswagen verzekerd tegen verlies door diefstal, vaak zelfs dag en nacht. Soms stelt de verzekeringsmaatschappij aanvullende beveiligingseisen om de eigen lading bij de bedrijfswagen te verzekeren.

Zes voordelen van onze bedrijfswagen verzekering:

  • Uw bedrijfswagen verzekeren met no-claim korting tot 80%
  • Ook voor jonge bestuurders
  • Binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail
  • Na het verzekeren van uw bedrijfswagen direct de polis en groene kaart op uw e-mail
  • Jaarlijkse PolisCheck. Ieder jaar krijgt u van ons een nieuw premievoorstel. Kan de premie lager dan passen wij de verzekering na uw akkoord aan. Zo niet, dan krijgt u van ons de bevestiging per e-mail dat uw bedrijfswagen nog steeds tegen de juiste premie is verzekerd. Wel zo gemakkelijk!
  • Een enthousiast en gespecialiseerd team dat klaar staat om al uw vragen te beantwoorden.

Uw bedrijfswagen online verzekeren

Uw bedrijfswagen kunt u eenvoudig online bij ons verzekeren. Na de aanvraag ontvangt u snel een bericht van voorlopige dekking per e-mail. Nadat de aanvraag voor uw bedrijfswagen verzekering is geaccepteerd, ontvangt u de polis en groene kaart nog dezelfde dag per e-mail. Uiteraard is het ook mogelijk om de polis per post te ontvangen.

Hoe wijzig ik de verzekering van mijn bedrijfswagen?

Wijzigen van uw bedrijfswagen verzekering regelt u eenvoudig online. De verzekering loopt naadloos over op uw andere bedrijfswagen, waardoor u hier geen omkijken naar heeft. Kortom: uw bedrijfswagen verzekeren met het grootste gemak, gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service van 123Bestelautoverzekering.

In vijf minuten een voordelige premie berekenen

Bereken uw premie en ontvang binnen vijf minuten voorlopige dekking voor het verzekeren van uw bedrijfswagen in uw mailbox. Vragen? Tijdens kantooruren bereikt u ons via 088-7303636.

 

Veelgestelde vragen