Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

bedrijfswagenverzekering

De goedkoopste bedrijfswagenverzekering: ✓ Meteen verzekerd ✓ Tot 80% korting! ✓ Hoogste aanvangskorting ✓Ook voor particulier gebruik

Een bedrijfswagen verzekering van 123Bestelautoverzekering sluit u makkelijk af op de website. In enkele minuten kunt u de aanbieders van de bestelauto verzekering met elkaar vergelijken. Ook de polisvoorwaarden van de verzekeringen van de bedrijfswagenverzekering zet u eenvoudig naast elkaar. U kiest voor de bedrijfswagen verzekering die past bij uw eigen wensen. Eerst een offerte ontvangen per e-mail is eenvoudig en snel geregeld.

Is uw bedrijfswagen een personenauto? Klik dan hier om uw personenauto van de zaak voordelig te verzekeren.
Is uw bedrijfswagen een vrachtwagen? Klik dan hier om deze voordelig te verzekeren.

Dekkingen

U kunt kiezen voor de dekking die u het best past. Voor ondernemers bestaat de mogelijkheid om een bedrijfswagen verzekering af te sluiten, vrij van BTW. Daardoor is de premie voor de bedrijfswagenverzekering nog lager dan u al van 123Bestelautoverzekering gewend bent. 123Bestelautoverzekering heeft ook een aantal aanvullende dekkingen voor de bedrijfswagenverzekering. Van belang is de schadeverzekering inzittenden. Die vergoedt alle gevolgschade van een ongeval. Ook de inkomensschade. Voor ondernemers is het belangrijk dat de bedrijfswagen verzekering kan worden uitgebreid met een eigen vervoer verzekering. Dan is uw eigendom verzekerd tegen verlies door diefstal: Vaak dag en nacht. Soms stelt de verzekeringsmaatschappij aanvullende beveiligingseisen om een eigen lading dekking bij de bedrijfswagen verzekering af te kunnen sluiten.

Unieke extra's bij de 123Bestelautoverzekering bedrijfswagen verzekering:

  • no-claim korting mogelijk op uw bedrijfswagen verzekering tot 80%
  • ook voor jonge bestuurders
  • speciaal kortingsarrangement voor uw bedrijfswagenverzekering
  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw bedrijfswagen verzekering
  • na aanvraag binnen twee werkdagen de polis van uw bedrijfswagenverzekering in huis
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de bedrijfswagen verzekering of als aparte dekking. Vraag naar ons speciale kortingsarrangement!

Afsluiten van de bedrijfswagen verzekering

De bedrijfswagen verzekering sluit u makkelijk on-line af bij 123Bestelautoverzekering. U ontvangt snel voorlopige dekking per e-mail. Vaak krijgt u dezelfde dag de bevestiging van acceptatie van de bedrijfswagenverzekering per e-mail en enkele dagen later ontvangt u de polis van de bedrijfswagen verzekering per post of e-mail, afhankelijk van de door u gemaakte keuze tijdens het aanvragen van uw bedrijfswagen verzekering.

Wijziging van verzekerde bedrijfswagen

De bedrijfswagen verzekering kunt u makkelijk overzetten naar een andere bedrijfswagen als u de auto vervangt. Uw bedrijfswagenverzekering loopt dan naadloos door waarbij de opvolgende auto met de door u gewenste dekking is verzekerd. Kortom een bedrijfswagen verzekering met het meeste gemak gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service van 123Bestelautoverzekering.

Direct uw voordelige premie berekenen

Klik op bereken uw premie en u ontvangt binnen vijf minuten een passende offerte voor uw bedrijfswagenverzekering in uw mailbox.

Veelgestelde vragen