Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Bestelauto verzekeren

  • Scherpe premie in twee stappen
  • Jaarlijkse Polis Check
  • Hoge aanvangskorting

Snel en gemakkelijk uw bestelauto verzekeren? Bij 123Bestelautoverzekering kiest u de juiste verzekering aan de hand van een helder overzicht met verschillende verzekeraars. Een autoverzekering voor uw bestelauto heeft u in een aantal minuten al rond! Bereken direct uw premie online en ontdek het voordeligste tarief voor uw auto.

Bereken direct uw premieBel ons: 088-7303636

Dekkingsoverzicht als u een bestelauto gaat verzekeren

WA dekking - De meest gekozen dekking voor de bestelauto ouder dan 10 jaar. De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is verplicht voor iedere bestelauto. De WA verzekering vergoedt de schade die u met de bestelauto toebrengt bij de tegenpartij, als u aansprakelijk bent voor de schade. Schade aan uw eigen bestelauto is niet verzekerd.

WA + Beperkt Casco dekking - De meest gekozen dekking voor de bestelauto tussen de 5 en 10 jaar oud. Een andere benaming voor deze dekking is WA + Mini casco of WA-plus. Naast de WA dekking bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen bestelauto door gebeurtenissen zoals brand, blikseminslag en storm- en hagelschade, diefstal en inbraak en ruitbreuk, joyriding en botsing met loslopende dieren en vogels.

WA + Casco dekking - De meest gekozen dekking voor de bestelauto jonger dan 5 jaar oud. U bent, naast de WA dekking ook verzekerd tegen alle van buiten komende onheilen. Dus ook voor schade aan uw bestelauto als u door eigen schuld bij een ongeval betrokken raakt. Slijtage en eigen gebrek zijn hierbij niet inbegrepen.

Profiteer van diverse voordelen als u uw bestelauto gaat verzekeren

Een no-claim korting tot 80%, verzekeringen voor jonge bestuurders en direct uw polis en groene kaart op de e-mail zijn enkele voordelen van onze autoverzekering voor uw bestelauto. Daarnaast profiteert u van de volgende voordelen:

  • Een vakkundige en snelle afwikkeling bij schade. Ook indien uw bestelauto alleen WA is verzekerd kunt u gebruik maken van onze schadeverhaalservice.
  • Voordelige eigen vervoerverzekering, samen met de grijs kenteken verzekering of als aparte dekking

Bestelautoverzekeringen voor bedrijven en particulieren Binnen no-time geregeld

Nadat u uw verzekering online heeft aangevraagd, ontvangt u de polis met groene kaart direct op de e-mail. Hierdoor weet u zeker dat de autoverzekering voor uw bestelauto snel, goed én voordelig geregeld is. Voor meer informatie over een van onze verzekeringen staan we u graag online én telefonisch te woord.

Bestelauto bestemd voor koerierswerkzaamheden of maaltijdbezorging

Voor de bestelauto bestemd voor koerierswerkzaamheden kunt u onder strikte voorwaarden online een premieberekening maken en direct verzekeren. Voor een bestelauto bestemd voor maaltijdbezorging of verhuur bieden wij online geen mogelijkheden. Wel kunt u hiervoor ons maatwerk offerteformulier invullen. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Aan de hand van uw kenteken in een paar minuten een premie

Bereken eenvoudig uw premie aan de hand van het kenteken. In een paar minuten heeft u uw verzekering aangevraagd. Vragen? Bel tijdens kantooruren met een van onze medewerkers via 088-7303636 of stel uw vragen via het online contactformulier.

Bekijk ook eens

Autoverzekering bestelwagen | Bestelauto verzekeren particulier | Bestelauto verzekeren zakelijk