Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Bestelbusverzekering

De goedkoopste bestelbusverzekering: ✓ Meteen verzekerd ✓ Tot 80% korting! ✓ Hoogste aanvangskorting ✓Ook voor particulier gebruik

Op zoek naar een goede en goedkope bestelbusverzekering? Bij 123Bestelautoverzekering.nl kunt u na invoeren van slechts enkele gegevens de aanbieders van de bestelbus verzekering met elkaar vergelijken en de verzekering voor uw bestelbus afsluiten die u het best past.

Kenmerken van de 123Bestelautoverzekering.nl bestelbusverzekering:

  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw bestelbus verzekering
  • ook jonge bestuurders kunnen een bestelbusverzekering bij ons afsluiten;
  • no-claim korting tot 80% op uw bestelbus verzekering
  • ook voor particulieren
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de bestelbusverzekering of als aparte dekking. Vraag naar ons speciale kortingsarrangement!
  • na aanvraag binnen twee werkdagen de polis van uw bestelbus verzekering in huis

Kies een juiste en passende dekking

U kunt kiezen voor de dekking die u het best past. Bij de keuze voor een dekking speelt de leeftijd en de dagwaarde van de bestelbus een belangrijke rol, maar ook de mogelijkheden die u zelf hebt om het financieel risico van beschadiging of verlies van de auto te dragen.

Voordeel voor ondernemers

Voor de ondernemer die de auto zakelijk gebruikt geldt er de mogelijkheid om de BTW te verrekenen. Hierdoor daalt de cataloguswaarde van de auto en is de premie van de bestelbusverzekering nog voordeliger.

Aanvullende dekkingen

123Bestelautoverzekering.nl biedt een aantal aanvullende dekkingen voor de bestelbus verzekering. Wij adviseren u de schadeverzekering voor inzittenden. Die vergoedt alle gevolgschade van een ongeval waaronder ook de inkomensschade. Voor ondernemers is het belangrijk dat de bestelbusverzekering kan worden uitgebreid met een eigen vervoer verzekering. Middels deze verzekering zijn uw gereedschappen en goederen o.a. verzekerd voor diefstal, aanrijding en schade tijdens laden/lossen. De dekking is zowel overdag als ’s nachts van kracht. De ideale oplossing voor ondernemers die werken vanuit de bestelbus!

Waarom kiezen voor 123Bestelautoverzekering.nl

  • jarenlange ervaring op het gebied van alle schadeverzekeringen;
  • wij zijn onafhankelijk. Uw belang staat voorop;
  • uitstekende telefonische bereikbaarheid, ook buiten kantooruren. Geen callcentrum maar deskundige en gedreven aanspreekpunten;
  • Snelle schadeservice met gratis schadeverhaal

Gratis offerte

Met één druk op de knop kunt u de bestelbusverzekering vergelijken en ontvangt u kosteloos en vrijblijvend per e-mail een offerte. U vindt daar een overzicht van uw gegevens, de gekozen dekking en de gekozen aanvullende dekkingen. Alle vermelde premies voor de bestelbus verzekering zijn inclusief 21% assurantiebelasting.

Bereken direct uw premie

Klik op bereken uw premie voor een gratis offerte en om de bestelbusverzekering online te vergelijken en af te sluiten.

 

Veelgestelde vragen