Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Bestelwagen verzekeren

  • Scherpe premie in twee stappen
  • Jaarlijkse Polis Check
  • Hoge aanvangskorting

Als u uw bestelwagen opnieuw of voor het eerst gaat verzekeren, is het verstandig om 123Bestelautoverzekering hiervoor te raadplegen. U kiest de meest voordelige polis op basis van verschillende verzekeraars en wijzigingen in de verzekering voor uw bestelwagen voert u binnen én buiten kantoortijden eenvoudig zelf door.

Bereken direct uw premieBel ons: 088-7303636

Zorgeloos onderweg als u uw bestelwagen bij ons gaat verzekeren

Binnen enkele dagen na aanvraag uw polis en groene kaart in huis, een no-claim korting tot 80% en bij schade vakkundige en snelle afwikkeling: dat is waar u bij ons van gegarandeerd bent. Nadat u uw verzekering bij ons heeft aangevraagd, ontvangt u binnen vijf minuten de voorlopige dekking per e-mail. Vaak krijgt u dezelfde dag een bevestiging van acceptatie van de verzekering van uw bestelwagen per e-mail.

Kenmerken van de bestelwagenverzekering:

  • Binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw bestelwagen verzekering
  • Ook jonge bestuurders kunnen bij ons een bestelwagen verzekeren
  • No-claim korting tot 80% op uw bestelwagen verzekering
  • Ook als particulier kunt u bij 123Bestelautoverzekeirng uw bestelwagen verzekeren
  • Voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de bestelwagenverzekering of als aparte dekking. Vraag naar ons speciale kortingsarrangement!
  • Na aanvraag binnen twee werkdagen de polis van uw bestelwagen verzekering in huis

Aanvullende dekkingen

123Bestelautoverzekering.nl biedt een aantal aanvullende dekkingen voor de bestelwagen verzekering. Wij adviseren u de schadeverzekering voor inzittenden. Die vergoedt alle gevolgschade van een ongeval waaronder ook de inkomensschade. Een ondernemers kan de bestelwagen verzekeren samen met een eigen vervoer verzekering. Middels deze verzekering zijn uw gereedschappen en goederen o.a. verzekerd voor diefstal, aanrijding en schade tijdens laden/lossen. De dekking is zowel overdag als ’s nachts van kracht. De ideale oplossing voor ondernemers die werken vanuit de bestelwagen!

Schade melden of wijzigingen doorgeven?

Of u nu schade wilt melden of wijzigingen wilt doorvoeren, zoals een ander voertuig of een verhuizing, in beide gevallen is het mogelijk om dit online te doen. Hierdoor bent u niet langer meer gebonden aan kantoortijden en ontstaan er geen fouten voor het verzekeren van uw bestelwagen door misverstanden aan de telefoon. Dat is nog eens het gemak van een bestelwagen verzekering online afsluiten!

Stel uw vragen telefonisch of via het online contactformulier

Wilt u graag uw bestelwagen bij ons verzekeren en heeft u van tevoren vragen? U bereikt ons 24/7 via het online contactformulier. Spreekt u liever telefonisch met een van onze medewerkers? Bel in dat geval tijdens kantooruren naar 088-7303636. Onze medewerkers denken graag met u mee en vinden altijd een oplossing die naadloos aansluit op uw wensen of vragen.

Bereken direct uw premie

Klik op bereken uw premie voor een gratis offerte en om de bestelwagenverzekering online te vergelijken en af te sluiten.

Bekijk ook eens

Verzekering bestelauto | Zakelijke autoverzekering | Online bestelauto verzekeren