Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Over ons

De naam zegt het al. 123Bestelautoverzekering.nl staat voor snelheid en gemak.
In 3 overzichtelijke stappen berekent u een premie, vergelijkt u de verschillende aanbieders met elkaar en sluit u de bestelautoverzekering die het beste bij u past bij ons af.

123Bestelautoverzekering.nl is onderdeel van Poliscounter. Poliscounter heeft inmiddels 10 jaar ervaring in online verzekeren. Als u contact met ons opneemt, dan staat een medewerker van Poliscounter u te woord.

Met een team van enthousiaste en ervaren medewerkers wikkelen wij dagelijks vele aanvragen, wijzigingen en schades naar volle tevreden van onze klanten af.

Door onze ervaring en goede contacten met alle gerenommeerde   verzekeringsmaatschappijen kunnen wij u in iedere situatie een passende oplossing bieden tegen een scherpe premie.

De bedrijfsprocessen van 123Bestelautoverzekering.nl zijn zo ingericht dat wij volledig digitaal met u kunnen communiceren. Ontvangt u de polis  liever per post dan is dit voor 123Bestelautoverzekering.nl geen enkel probleem.

Onze verdiensten

Voor iedere afgesloten verzekering ontvangt 123Bestelautoverzekering.nl een doorlopende vergoeding van de verzekeraar. Deze vergoeding is een percentage van de premie en voor alle verzekeraars gelijk. Voor 123Bestelautoverzekering.nl maakt het geen verschil voor welke verzekeraar u kiest.

Execution Only

123Bestelautoverzekering.nl geeft geen advies. Onze website is een bron van informatie over bestelautoverzekeringen. Op basis van deze informatie kunt u de keuze voor de juiste bestelautoverzekering maken. 123Bestelautoverzekering.nl aanvaart geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van door uzelf verkeerd gemaakte keuzes.

Uw privacy bij 123Bestelautoverzekering.nl

123Bestelautoverzekering.nl hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy. Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en alleen aangewend voor het doel waarvoor u ons uw gegevens heeft verstrekt en voor de bedrijfsvoering van 123Bestelautoverzekering.nl.
123Bestelautoverzekering.nl houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en aan de privacyrichtlijnen die op grond van de WFT aan verzekeringsbedrijven worden gesteld.

 

Company name
Company name
Company name
Company name
Company name