Binnen 5 minuten geregeld
Het scherpste tarief
Klantbeoordeling van 9,3
witte bestelauto
Home » WA-Beperkt Casco Bestelautoverzekering

Alles over de WA + beperkt casco Bestelauto­verzekering

De WA + beperkt casco bestelautoverzekering is vooral geschikt voor de bestelauto tussen de 5 en 10 jaar oud.

Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.
In twee minuten geregeld

Binnen 5 minuten geregeld.

Het scherpste tarief.

Meteen dekking.

Al meer dan 110 jaar helder, transparant & eerlijk advies

Voor meer dan 800.000 klanten verzorgen we helder, transparant & eerlijk advies.
8.3
Op basis van 3696 beoordelingen 93% beveelt ons aan.

De zoektocht naar een goede WA-Beperkt Casco bestelautoverzekering is niet eenvoudig. Wanneer kies ik voor deze dekking? Wat is de dagwaarde en hoe bepaal ik deze? En welke verzekeraar past er dan het beste bij mijn situatie? Bij 123Bestelautoverzekering proberen wij je zo goed mogelijk te helpen bij het maken van je keuze.

Allereerst is het goed om te beseffen voor welke bestelauto’s de WA-Beperkt Casco bestelautoverzekering is bedoeld. De WA-Beperkt Casco bestelautoverzekering is vooral geschikt voor de bestelauto tussen de 5  en 10 jaar oud. Deze regel is zeker niet in beton gegoten.

Heb je een bestelauto ouder dan 5 jaar met een behoorlijke waarde? Of is de bestelauto gefinancierd en heb je bij schade niet direct geld voor een nieuwe bestelauto? Overweeg dan zeker de WA + volledig casco Bestelautoverzekering.

De WA-Beperkt Casco dekking

In aanvulling op de WA-Bestelautoverzekering vergoedt de WA-Beperkt Casco bestelautoverzekering ook schade veroorzaakt door brand, storm, diefstal, ruitschade en een aanrijding met loslopende dieren / wild.

Waar bij de WA-Casco bestelautoverzekering de premie wordt berekend over de nieuwprijs, bereken wij de premie voor de WA-Beperkt Casco bestelautoverzekering over de dagwaarde van de bestelauto. Het is dan ook belangrijk dat je bij de premieberekening de juiste dagwaarde vermeldt. De dagwaarde is het bedrag dat je nodig hebt om dezelfde auto van een gelijk type, uitvoering, kilometerstand en staat van onderhoud aan te schaffen. De aanschafnota van de bestelauto kun je als leidraad voor de dagwaarde gebruiken.

Wat kost de WA-Beperkt Casco dekking?

De brutopremie voor de WA-Beperkt Casco bestelautoverzekering wordt bepaald op basis van het treingewicht, bouwjaar en de te verzekeren dagwaarde. Afhankelijk van het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd krijg je b/m korting. Bij een schade door je eigen schuld ontstaan, bijvoorbeeld een aanrijding, ga je 5 schadevrije jaren naar beneden. Je kunt maximaal 15 en minimaal -5 schadevrije opbouwen.

De beperkt casco schaden als brand, storm, diefstal, ruitschade en aanrijding met wild leiden niet tot een daling van je schadevrije jaren en b/m korting. Voor een WA-Beperkt Casco bestelautoverzekering betaal je gemiddeld tussen de 10 en 25 procent meer dan voor de verplichte WA-Bestelautoverzekering.

man kijkt op smartphone

Belangrijk om te weten over de WA + beperkt casco dekking

  • Brand, storm, ruit en diefstalschade onder de WA-Beperkt Casco dekking verzekerd
  • Het eigen risico bij herstel wordt verlaagd als je gebruik maakt van een aangesloten hersteller
  • Je hebt 14 dagen bedenktijd na afsluiten
  • Ruitherstel via Carglass, Autotaalglas of Kwik-Fit is meestal gratis!

Handig: telefonisch je bestelautoverzekering afsluiten, elke werkdag tussen 8.30 en 17.30 uur.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op