Heeft u een vraag en wilt u graag in contact komen met onze medewerkers?

Of ga naar de contact pagina

Zakelijke autoverzekering

 • Scherpe premie in twee stappen
 • Jaarlijkse Polis Check
 • Hoge aanvangskorting

De zakelijke autoverzekering is één van de meest afgesloten verzekeringen bij 123Bestelautoverzekering. Bij ons vergelijkt u de premie voor uw bedrijfsauto, bestelauto, grijs kenteken of personenauto in enkele minuten bij een groot aantal verzekeraars. De verzekering kunt u direct via de website afsluiten. De zakelijke autoverzekering is bedoeld voor auto’s die zakelijk worden gebruikt en waarvan de kosten worden opgevoerd in de administratie van de onderneming. In geval van een eenmanszaak staat het kenteken op uw eigen naam. In geval van een VOF of BV staat het kenteken op naam van de onderneming.  

Bereken direct uw premieBel ons: 088-7303636

Wilt u een zakelijke autoverzekering voor particulier of zakelijk gebruik?

Als u de bestelauto uitsluitend privé gebruikt voor het vervoer van bijvoorbeeld de boodschappen, huisdieren of de campingspullen, dan kunt u de bestelauto particulier verzekeren. Ook woon-werk verkeer valt onder particulier gebruik. Gebruikt u de bedrijfsauto (ook) voor uw bedrijf, bijvoorbeeld voor het vervoeren en aflevering van uw eigen goederen en gereedschappen of het bezoeken van klanten dan moet u de bedrijfsauto zakelijk verzekeren.

Welke factoren bepalen de premie voor uw zakelijke autoverzekering?

De premie voor de bedrijfsauto, bestelauto of personenauto wordt bepaald door onderstaande factoren.

 • Leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Adresgegevens van de regelmatige bestuurder
 • Aantal jaren in bezit van het B-rijbewijs
 • Aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • Het treingewicht van de te verzekeren bedrijfsauto of bestelauto
 • De cataloguswaarde / dagwaarde van de te verzekeren bedrijfsauto of bestelauto

Kies de juiste dekking

U kunt kiezen uit drie dekkingen; WA, WA+ en WA-Casco. Bij de keuze voor een dekking speelt de leeftijd en de dagwaarde van de bestelauto een belangrijke rol, maar ook de mogelijkheden die u zelf hebt om het financieel risico van beschadiging of verlies van de auto te dragen.

Aanvullende modules voor de zakelijke autoverzekering

Nadat u uw premie heeft berekend, kunt u ervoor kiezen uw zakelijke autoverzekering aan te vullen met modules. Een schadeverzekering voor inzittenden vergoedt alle gevolgschade van een ongeval. Met een eigen vervoerverzekering zijn uw gereedschappen en goederen in de bestelauto verzekerd voor diefstal, schade tijdens laden/lossen en aanrijding. De dekking is overdag en ’s nachts van kracht.

Voordeel voor ondernemers

De ondernemer die de auto zakelijk aanschaft kan de btw op de aanschaf en het onderhoud van de zakelijke autoverzekering verrekenen. Hierdoor daalt de cataloguswaarde van de te verzekeren bedrijfsauto en is de premie nog voordeliger. Eigenaren van een bestelauto of bedrijfsauto die zakelijk wordt gebruikt kunnen naast de BTW ook de BPM verrekenen en geldt er een lager tarief voor de motorrijtuigenbelasting.

Zes voordelen van onze zakelijke autoverzekering

 • Uw zakelijke auto verzekeren met no-claim korting tot 80%
 • Ook voor jonge bestuurders een zakelijke autoverzekering
 • Binnen vijf minuten verzekeren en voorlopige dekking per e-mail
 • Na het afsluiten van uw zakelijke autoverzekering direct de polis en groene kaart op uw e-mail
 • Jaarlijkse PolisCheck. Ieder jaar krijgt u van ons een nieuw premievoorstel. Kan de premie lager dan passen wij de autoverzekering na uw akkoord aan. Zo niet, dan krijgt u van ons de bevestiging per e-mail dat wij uw bedrijfsauto nog steeds tegen de juiste premie verzekeren. Wel zo gemakkelijk!
 • Een enthousiast en gespecialiseerd team dat klaar staat om uw bedrijfsauto te verzekeren en al uw vragen te beantwoorden.

Meteen voorlopige dekking

Nadat u de aanvraag van uw zakelijke autoverzekering heeft afgerond krijgt u per e-mail direct bericht of wij voorlopige dekking verlenen. Het kan zijn dat wij geen voorlopige dekking verlenen omdat er nog onduidelijkheid is over uw aanvraag. De aanvraag wordt over het algemeen binnen één werkdag behandeld. Als u de zakelijk autoverzekering direct wilt laten ingaan, adviseren wij u telefonisch contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Vaak kunnen we na telefonisch contact alsnog voorlopige dekking verlenen.

Meerdere particuliere of zakelijke auto’s? Bel ons op 088-7303636

Indien u meerdere auto’s bezit is het verstandig om even telefonisch contact met 123Bestelautoverzekering op te nemen voor een offerte. Vaak kunnen wij in combinatie met uw personenauto, bestelauto, of motorfiets extra korting verlenen. De hoogte van deze korting is afhankelijk van uw specifieke situatie. Neem gerust contact op en ervaar onze service. Inmiddels hebben wij al meer dan 10.000 bestelauto bezitters geholpen bij het vinden van een zakelijke autoverzekering.

Bereken en sluit af!

Eenvoudig premie berekenen en verzekeren aan de hand van het kenteken. In een paar minuten heeft u uw verzekering aangevraagd. Vragen? Bel tijdens kantooruren met een van onze medewerkers via 088-7303636 of stel uw vragen via het online contactformulier.

Bekijk ook eens

Online bestelauto verzekeren | Bedrijfsauto verzekeren zzp | Verzekering koeriersauto